Naše novo ljetovanje u Novom Vinodolskom

Jutros je put Novog Vinodolskog, u našoj organizaciji, otputovalo 54 djece, 34 iz Samobora i 20 iz Svete Nedelje, u pratnji četiri voditeljice. U Novom će, u tamošnjem ljetovalištu Crvenog križa grada Zagreba boraviti do sljedećeg ponedjeljka, kupati se, sunčati, družiti i kroz zabavu učiti neke nove, a obnoviti znanje o nekim starim stvarima.
U Samoboru ih je, uz našu ravnateljicu Anicu Francetić Kufrin, koja će im se danas i pridružiti u Novom Vinodolskom te predsjednika Edija Kirschenheutera, ispratio zamjenik samoborske gradonačelnice Petar Burić, a u Svetoj Nedelji tamošnji gradonačelnik Dario Zurovec. Poželjeli su im ugodan odmor, lijepo vrijeme, toplo more i puno ljetnih užitaka.


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).