“Naša” nova Norijada

Tradicionalna norijada, kojom i samoborski maturanti slave kraj svog srednjoškolskog obrazovanja, održava se danas, a mi je, po drugi put, organiziramo i vodimo brigu o proslavi zrelosti 350 samoborskih maturanata.

  

Proslava je započela već uobičajenom paradom kroz grad koju je predvodio tzv. “party kamion” s našim zaposlenicima i volonetrima na čelu i začelju, a na putu prema Centru za mlade Bunkeru, ispred kojeg se održava proslava, maturanti su kratko zastali i na Trgu kralja Tomislava. Tamo su ih dočekali gradonačelnica Petra Škrobot i njezin zamjenik Petar Burić, kratko im čestitali na njihovim školskim uspjesima te ih ohrabrili na početku nove obrazovne i životne etape.

  

Druženje maturanata traje do 16 sati na otvorenom prostoru ispred Centra za mlade uz organiziranu zabavu te sendviče i sokove koje im dijele naši volonteri.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).