Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Od 15. do 17. ožujka u Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek, koji se nalazi u Orahovici, održana je 2. sjednica 4. saziva Skupštine mladih Hrvatskog Crvenog križa na kojoj su bili i članovi našeg Kluba mladih.

Izvršni predsjednik HCK Robert Markt i predsjednik, prim. dr. Josip Jelić, tom su prilikom mladima Hrvatskog Crvenog križa iskazali podršku, čestitali im na ostvarenim postignućima u prošloj godini i poželjeli uspješan nastavak rada u ovoj.

Kao potvrdu stvarnoj važnosti koju mladi imaju, najavili su kako će mladi Hrvatskog Crvenog križa dobiti i pravo na članove s pravom glasa u najvišim tijelima upravljanja i odlučivanja Hrvatskog Crvenog križa i to dva člana u Skupštini te jednog člana u Glavnom odboru.

Kroz tri akitivna radna dana, mladi su imali priliku razgovarati o poteškoćama u rada na svom lokalnom području i mogućim rješenjima te podjeliti i čuti primjere dobrih praksi. Održan je i niz edukativnih radionica. Teme su bile su predstavljanje novih programa Hrvatskog Crvenog križa, edukacije na temu mentalnog zdravlja i slično.

Već tradicionalno mladi su poslali poruku podizanja svjesti o prilagodbi i odgovoru na negativne posljedice klimatskih promjena te su u Centru za edukaciju Gradskog drustva Crvenog križa Osijek simbolično posadili još jedno u nizu stabala čime mladi obogate ovaj prostor i nakon svog odlaska.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).