Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika
Klub umirovljenika našeg društva (i neumornih nordijskih hodača) pretvorio se na ovogodišnjem 198. Samoborskom fašniku u Robote 70+i kao skupna maska prije nekoliko dana izborio sinoćnje finale, novu prezentaciju na glavnoj pozornici na Trgu fašničkih velikana te osvojio drugu nagradu kao druga najbolja skupna maska.
Od Turističke zajednice grada Samobora, kao fašničkog organizatora, zavrijedili su novčanu nagradu od 400 eura, a od fašničkog sponzora, tvrtke Pastor, poklon paket.
Čestitamo našim agilnim i svestranim umirovljenicima na želji, volji, trudu, maštovitosti i ustrajnosti u pripremi i izvedbi ovog nastupa, koji je vjerno slijedio i ovogodišnju fašničku temu (vidi slike) “Od mamuta do robota”.
Malu-veliku pomoć u svemu pružile su im i naše dvije nešto malo mlađahnije volonterke. (foto: arhiva GDCK Samobor, FB Samoborski fašnik, FB Radio Samobor)


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).