AVD edukacija u POU Samobor

Još jedna edukacija iz pružanja prve pomoći održana je ovaj put za djelatnike Pučkog otvorenog učilišta Samobor. Uspješno su svladali osnove rukovanja automatskim vanjskim defibrilatorom.

Naše Gradsko društvo, s ciljem podizanja svijesti o važnosti znanja i vještina iz prve pomoći, osigurali je tako da svi zaposlenici POU Samobor steknu osnovne kompetencije u spašavanju života. Naučili su kako primjenjivati osnovne postupke održavanja života i rukovanja automatskim defibrilatorom. Ova edukacija ne samo da je pružila sposobnost spašavanja života, već i pokazala odgovornost prema našoj zajednici.

Defibrilator će se postaviti u prostoru Centra za mlade Bunkera gdje je naš primarijus, doktor Slavko Lovasić, educirao djelatnike samoborskog Pučkog otvorenog učilišta.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).