Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika
U povodu 55 godina djelovanja asocijacije darivatelja krvi AVIS iz Telgatea kod Bergama u Italiji, u dvodnevnom programu ove svečanosti uime našeg Crvenog križa sudjeluju ravnateljica Anica Francetić Kufrin i potpredsjednica Martina Štefković. U Telgateu 50 godina djeluje i AIDO, asocijacija darivatelja organa.
-Duga je i plodonosna suradnja Crvenog križa Samobor s Talijanima u Telgateu, kao i sa susjednim gradovima u njihovoj pokrajini, Parabiagom i Grumellom del Monte – podsjetila je domaćine na njihovoj svečanosti u povodu jubileja u radu, ali i Dana Civilne zaštite, Anica Francetić Kufrin i dodala kako su nas zbližili plemeniti čin darivanja krvi te međusobno razumijevanje i pomaganje.
Podsjetimo i na to da je dugogodišnji čelni čovjek AVIS-a Telgate, Gianluigi Turani proglašen počasnim građaninom Samobora za svoju aktivnost u pomaganju prognanima i izbjeglima, koji su u vrijeme Domovinskog rata boravili u Samoboru.


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).