Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U dvodnevnoj listopadskoj akciji darivanja krvi, jučer i prekjučer, u ponedjeljak i utorak, 2. i 3. listopada, prikupljeno je 118 doza. Akciji u našoj organizaciji, odazvalo se 137 darivatelja, 107 muškaraca i 30 žena.

S obzirom na to da je došlo do nemogućnosti da zbog kratkog razdoblja između dviju akcija, žene, koje su krv darovale na gradskoj akciji u lipnju, pristupe ovoj akciji u listopadu, u dogovoru s Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu, organizirat ćemo dodatnu akciju. Ona će se održati u ponedjeljak, 9. listopada u prostorijama Društva u Ulici Ilirskog pokreta od 14 do 16 sati i 30 minuta. Dakako, uz žene, i muškarci mogu toga dana pristupiti darivanju krvi.

Za žene, naime, između dva darivanja krvi, moraju proći četiri mjeseca.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).