Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U ponedjeljak, 25. rujna, u suradnji s Hrvatskom udrugom za medicinu životnog stila i Domom zdravlja Zagrebačke županije, počeli smo s realizacijom projekta “Zdrav život – Zdrav grad”. Projektom će se promicati zdravstvena skrb usmjerena na čimbenike životnog stila koji su glavni uzrok većine kroničnih nezaraznih bolesti, te promovirati i unaprjeđivati zdravlje građana kroz pozitivne promjene životnih navika.

Projekt sufinanciraju Grad Samobor i Grad Sveta Nedelja.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na info@crvenikrizsamobor.hr.

#hrvatskaudrugazamedicinuživotnogstila

#domzdravljazagrebačkezupanije

#zdravživot

#zdravgrad

Na prvoj radionici su provedena incijalna antropometrijska mjerenja sudionika projekta koji su upoznati s fazama i aktivnostima projekta. Lifestyle medicina uključuje mnoge javno zdravstvene pristupe, ali je u prvom redu klinička disciplina koja promiče stjecanje zdravih životnih navika koje pomažu očuvanju zdravlja i liječenja kroničnih nezaraznih bolesti.

Više informacija o ovom projektu možete saznati i preko ove poveznice: https://www.radiosamobor.hr/2023/09/26/zdrav-zivot-zdravi-grad/Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).