Festival zrele dobi 2023.

Otvorenje “Festivala zrele dobi 2023.”, u sklopu provedbe projekta “Gero centar Crvenog križa Samobor”, održat će se u petak, 29. rujna u našem društvenom centru u Ulici Ilirskog pokreta 2 s početkom u 10 sati.

“Festival zrele dobi“ će se upriličiti zajedno sa Sindikatom umirovljenika Hrvatske – Samobor i predstavnicima umirovljenika projekta “Gero centar Crvenog križa.”

Kako projekt završava 15. listopada, nakon pune tri godine provođenja, uz “Festival zrele dobi” organizirat će se i javna tribina “Kako aktivno stariti – iskustva iz projekta Gero centar Crvenog križa Samobor”, gdje će se prikazati dobra iskustva provedbe projekta kao i cijeli ciklus aktivnosti u posljednje tri godine.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).