Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Na petom radnom sastanku projektnog tima projekta “GDCK Samobor odgovara na sve izazove” razmatrala se cjelovita provedba projekta.

Sastanku su nazočili predstavnici partnera, dobrovoljnih vatrogasnih društava Galgovo, Strmec i Stupnik kao i predstavnici nositelja projekta, GDCK Samobor. Osnovni cilj projekta jačanje je kapaciteta lokalne zajednice za pravodobno reagiranje u kriznim situacijama.

Tema sastanka bila je izvještavanje projektnog tima i partnera o provedbi projekta, realizaciji aktivnosti i praćenje napretka u provedbi te podnošenje izvješća o dosad realiziranim aktivnostima. Uime GDCK Samobor okupljene je pozdravila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Samobor Anica Francetić Kufrin, ujedno i voditeljica projekta i zahvalila predstavnicima partnera na suradnji u projektu izrazivši želju za daljnjom suradnjom na nekim novim projektima..

Svi su ukazali na uočene detalje u provedbi projekta i iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom realizacijom i međusobnom suradnjom na projektu. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost GDCK Samobor.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).