Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika
Završetkom školske godine završila je i provedba građanskih akcija “Činim pravu stvar” koje je naše društvo provelo u sklopu provedbe projekta “GDCK Samobor odgovara na sve izazove” u suradnji s osnovnim školama s područja Samobora i Svete Nedelje.
Za učenike osnovnih škola s područja Samobora i Svete Nedelje organizirana je edukacija o kriznim situacijama, načinima kako pomoći potrebitima, kako funkcionira Crveni križ, a posebno se stavio naglasak na edukaciju iz područja pružanja prve pomoći. Učenici nižih i viših razreda naučili su kako krizne situacije dovode do velikih humanitarnih kriza pa se u takvim situacijama uvijek jača osjećaj zajedništva i solidarnosti među građanima, mladima i svima koji su spremni pomoći potrebitima.
Zahvaljujemo svim profesoricama i profesorima kao i učenicima koji su sudjelovali u provedbi građanske akcije i hvale vrijedne edukacije u sklopu provedbe projekta “GDCK Samobor odgovara na sve izazove”.


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).