Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Gradsko društvo Crvenog križa Samobor bogatije je za novo vozilo – električni Opel Combo, koji je nabavljen u sklopu projekta “Posrednik u doniranju hrane GDCK Samobor”. Vrijednost nepovratnih sredstava iz Europske unije – NextGenerationEU – iznosi 26.544,56 eura uz učešće Društva od 11.046,24 eura.

Kombi će se namjenski koristiti za prikupljanje i distribuciju donacija prehrambenih i higijenskih proizvoda od donatora (tvrtki, trgovačkih lanaca i slično) do Banke hrane – Gradskog društva Crvenog križa Samobor, gdje će se skladištiti i dalje raspodjeljivati socijalno ugroženim građanima s područja djelovanja Društva (Samobor, Sveta Nedelja i Stupnik).

 

Za više informacija info@crvenikrizsamobor.hr ili na https://www.crvenikrizsamobor.hr/2023/04/04/posrednik-u-doniranju-hrane-gdck-samobor/



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).