Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika
Naš Klub umirovljenika, zajedno s predstavnicima ostalih umirovljeničkjih udruga, u nedjelju je posjetio Kanjon Kamačnik u Vrbovskom i grad Ogulin. Time je iskoristio nagradu osvojeno za nastup na ovogodišnjem Samoborskom fašniku.
U Vrbovskom su ih dočekale predstavnice Grada Vrbovskog i i tamošnjeg Crvenog križa, Melita Kovačić, Karmela, Lidija, Mileva, Maja Barac i Ivana Ivana Vaccino koje su ih počastile domaćim kolačima, pićem i pravom izvorskom vodom. Kanjon Kamačnik je pokazao svu ljepotu prirode bez obzira na kišno vrijeme koje ih je dijelom pratilo za vrijeme posjeta.
U Ogulinu su posjetili Zavičajni muzej u Frankopanskoj kuli, obišli Đulin ponor, Crkvu svetog Križa, spomenik kralju Tomislavu, spomenik generalu Petru Stipetiću i zdenac Cesarovac uz fantastičnog vodiča, Sabinu Gvozdić, koja ih je svoji pripovjedanjem uvukla u svijet bajki Ivane Brlić Mažuranić.
Na kraju su posjetili jezero Sabljaci gdje su ih domaćice, Nada Brozović i Marica Cindrić, počastile pravom toplom ogulinskom masnicom.


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.