Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Uvijek nam je drago kada možemo provoditi vrijeme s mališanima u dječjim vrtićima jer koliko se mi trudimo naučiti njih nešto novo, od njih i mi uvijek naučimo ponešto. Tema prošlotjednih radionica bila je “Prva pomoć”, a odradili smo ih u svetonedeljskom Dječjem vrtiću Slavuj i njegovim objektima u Strmcu, Rakitju, Jagnjić Dolu i Kerestincu.

S mališanima smo prošli neke osnovne ozljede kao što su krvarenje iz nosa i što učiniti ako se jako udarimo ili ogrebemo. Koristili smo materijale iz torbe prve pomoći te nas je jako obradovala vijest da će djeca zajedno sa svojim tetama napraviti kutak za prvu pomoć u svakoj skupini te će uz igru dodatno usavršiti znanja. Također smo ih naučili što je bočni položaj te, zašto i kako osobu stavljamo u bočni položaj. Posebno zanimljivo im je bilo kada su nas i svoje tete, bez napora stavili u stabilan bočni položaj.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).