Uspješni odgovori na sve izazove

Sastanak projektnog tima projekta „GDCK Samobor odgovara na sve izazove“ održan je danas, u četvrtak, 30. ožujka. Sastanku su nazočili predstavnici partnera, dobrovoljnih vatrogasnih društava Stupnik, Strmec i Galgovo kao i predstavnici nositelja projekta GDCK Samobor. Osnovni cilj projekta jest jačanje kapaciteta lokalne zajednice za pravodobno reagiranje u kriznim situacijama.

Tema sastanka bila je praćenje napretka u provedbi projekta, podnošenje izvještaja o dosad realiziranim aktivnostima projekta te definiranje daljnjih koraka u provedbi projektnih aktivnosti. Svi prisutni iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom realizacijom i suradnjom na projektu. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost GDCK Samobor.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hrOve internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).