Napredak u projektu “GDCK Samobor odgovara na sve izazove”

U našim društvenim prostorijama jučer je, u srijedu, 15. veljače, održan sastanak projektnog tima projekta “GDCK Samobor odgovara na sve izazove”. Sastanku su nazočili predstavnici partnera, dobrovoljnih vatrogasnih društava Stupnik, Strmec i Galgovo, kao i predstavnici nositelja projekta iz našeg društva. Osnovni cilj projekta jačanje je kapaciteta lokalne zajednice za pravodobno reagiranje u kriznim situacijama.

Opći cilj projekta je ojačati kapacitete GDCK Samobor i tri DVD-a za pripremu i odgovor na krizne situacije. Kroz aktivnosti projekta partnerske organizacije ojačat će spremnost volontera i zaposlenika za odgovor na krize, razmijenit će se znanja i iskustvo te povećati tijekom provedbe projekta zajednička suradnja.

Tema ovog sastanka bila je praćenje napretka u provedbi projekta, podnošenje izvješća o dosad otvarenim aktivnostima projekta te definiranje daljnjih koraka u provedbi projektnih aktivnosti. Svi nazočni iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom realizacijom i suradnjom na projektu.

Voditeljica projekta, ravnateljica Društva, Anica Francetić Kufrin predstavila je partnerima i projektnom timu realizirane elemente projekta, ali i one koji će se realizirati do kraja provedbe projekta, 23. kolovoza 2023. godine. To su edukacije volontera, volonterske aktivnosti, akcije “Činim pravu stvar” te sve ostalo čime će se ostvariti zadani ciljevi.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost GDCK Samobor

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).