Jačanje kapaciteta za djelovanje u krizi

Nositelj smo projekta “GDCK Samobor odgovara na sve izazove”, koji realiziramo zajedno s tri partnera – dobrovoljnim vatrogasnim društvima Galgovo, Strmec i Stupnik.
Opći cilj ovog projekta jest ojačati kapacitete GDCK Samobor i DVD-ova za pripremu i odgovor na krizne situacije. Kroz aktivnost projekta partnerske organizacije ojačat će spremnost volontera i zaposlenika za odgovor na krize u lokalnoj zajednici, razmijenit će znanja i iskustvo te povećati zajednička suradnja.
Za potrebe provedbe projekta, edukacije i jačanja kapaciteta predstavnika partnera u projektu, članovima društava donirani su defibrilatori i medicinska nosila. Opremu im je predala naša ravnateljica i voditeljica projekta, Anica Francetić Kufrin.


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).