Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Projekt „Nisi sam – faza 3“, u trajanju od 7 mjeseci bit će nastavak projekta “Nisi sam – faza 1 i „Nisi sam – faza 2“. Na navedenom projektu obavezni partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje, koji je detektirao teže zapošljive žene i Centar za socijalnu skrb Samobor koji je detektirao krajnje korisnike projekta. Projekt se provodi od 25. listopada 2022. godine do 25. svibnja 2023. godine.

Ukupna vrijednost projekta „Nisi sam – faza 3“ iznosi 494.000,00 kuna (65.565,07 €) i sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda s 85% prihvaćenim troškovima te 15% iz Državnog proračuna RH. Tim iznosom osigurane su plaće i naknade za novozaposlene žene.

Financijskim sredstvima u projektu su osigurana oprema i sredstva za čišćenje te sredstva za osobnu higijenu krajnjih korisnika projekta, koje će oni dobivati mjesečno. Istovremeno, projekt se ovakvim oblikom skrbi o krajnjim korisnicima i prevenira njihovu institucionalizaciju jer uz pomoć i podršku koju gerontodomaćice pružaju korisnicima, oni duže ostaju u svojim domovima.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.