Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U samoborskom Crvenom križu kreće treća faza projekta “Nisi sam”. Ravnateljica Društva Anica Francetić Kufrin ovaj tjedan je s Ministarstvom rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, potpisala ugovor o dodjeli nepovratnih sredstava za ovaj projekt.

Riječ je o novoj financijskoj potpori iz Europskog socijalnog fonda što će omogućiti zapošljavanje žena iz ranjivih skupina koje će se skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju. Vrijednost projekta je 494.400 kuna, odnosno 65.565 eura. Faza 3 zaposlit će 10 žena ciljane skupine i uključiti u nastavak projekta “Nisi sam” minimalno 60 korisnika s područja Samobora, Svete Nedelje i Stupnika.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).