Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Jučer, 23. rujna, održana je prva radionica edukacije za upravljanje volonterima za vrijeme kriznih situacija projektnog elementa 1.1. na projektu “GDCK Samobor odgovara na sve izazove”.

Na radionici su sudjelovali predstavnici GDCK Samobor i partnera: DVD-a Galgovo, DVD-a Stupnik i DVD-a Strmec, koji su odslušali predavanja i bili aktivni u svim raspravama na temu volonterstva.

Uvodno im je predstavljen pojam volontiranja, sudionici su se upoznali s definicijom volontera, saznali kakvo sve volonterstvo postoji, a predstavljen im je i institucionalni i zakonodavni okvir  za volonterstvo. Na kraju su provedene praktične vježbe iz motivacije volontera kao i vježbe i identifikacija potrebe za volonterima u OCD-ovima.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).