Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Stožer civilne zaštite Grada Svete Nedelje danas je održao vježbu sustava Civilne zaštite na Trgu Ante Starčevića. Teme vježbe bile su evakuacija zaposlenika Grada Svete Nedelje, evakuacija stanovništva na Trgu Ante Starčevića, protueksplozijsko djelovanje, zbrinjavanje unesrećenih osoba, spašavanje unesrećenih osoba i potraga za nestalim osobama.

U simulaciji niza nesreća sudjelovao je i naš interventni tim koji je odradio trijažu evakuiranih osoba u šatoru postavljenom na Trgu Ante Starčevića ispred pošte.

-Današnja vježba protekla je u najboljem redu i bez pogrešaka. Ponosan sam da su sve službe zadaće iz svog djelokruga rada odradile besprijekorno jer upravo je to pokazatelj spremnosti i u realnim situacijama. Hvala svim žurnim službama na odazivu, ali i na stalnoj suradnji i potpori koju pružaju radu Stožera civilne zaštite Svete Nedelje – istaknuo je načelnik svetonedeljskog Stožera Civilne zaštite, Gabrijel Deak.

Naša ravnateljica Anica Francetić Kufrin naglasila je kako smo stalna članica operativnih snaga sustava Civilne zaštite i aktivno sudjelujemo u svim vježbama na kojima pokazujemo što znamo kako bi se naši sugrađani osjećali sigurno i zaštićeno u bilo kakvim nepredvidivim situacijama.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).