Samoborski strukovnjaci za raseljene Ukrajince

Učenice i učenici Srednje strukovne škole iz Samobora odazvali su se apelu našeg Društva za prikupljanje pomoći raseljenima iz Ukrajine koji su u Samoboru našli privremeno utočište.

U protekla dva tjedna prikupljena su 24 paketa, svi razredi imali su intenciju popuniti zadani paket, bilo higijenski ili prehrambeni, a dva razreda, 1.C – vozači motornih vozila i 3.G – tehničari za računalstvo, pripremili su po dva paketa. U akciji je sudjelovalo svih 500 učenika iz svakog od 21 razreda, kao i svi zaposlenici škole.

U završnim razredima održana su i predavanja o dobrovoljnom darivanju krvi. Prva iduća akcija dobrovoljnog darivanja u našoj organizaciji bit će baš u prostorijama Srednje strukovne škole 28. travnja od 12 do 15 sati.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).