Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika
Ove godine osigurali smo i podijelili blizu 450 uskrsnih paketa našim socijalno ugroženim građanima na području našeg djelovanja.
Oko 250 uskrsnih paketa primili su potrebiti građani na području Samobora. Samoborskoj gradskoj upravi zahvaljujemo na pruženoj potpori kao i svim našim djelatnicima koji su sudjelovali u podjeli i prijevozu paketa. Hvala i Udruzi umirovljenika Samobor i Udruzi sindikata umirovljenika Hrvatske – Samobor na pomoći prilikom podjele paketa njihovim korisnicima.
Za svetonedeljsko područje osigurano je 180 uskrsnih paketa, a u njihovoj podjeli sudjelovali su predsjednici mjesnih odbora Bestovje, Brezje, Jagnjić Dol, Kerestinec – Kalinovica – Žitarka, Mala Gorica – Srebrnjak, Novaki, Orešje, Rakitje, Strmec i Sveta Nedjelja – Svetonedeljski breg , sve u suradnji s gradskom upravom Svete Nedelje.
Na posljetku, 14 uskrsnih paketa otišlo je u Stupnik tamošnjim građanima u potrebi, pa zahvaljujemo i Općini Stupnik na suradnji oko podjele paketa.
Nadamo se da smo mnogima uljepšali uskrsne dane.


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).