Školarci za Ukrajince

Potaknuti potrebama Crvenoga križa za pomoć ljudima koji su morali napustiti Ukrajinu, svi su se učenici Osnovne škole Bogumila Tonija odazvali pozivu za prikupljanje pomoći i u svega nekoliko dana prikupili potrebne namirnice koje su danas dostavljene u Crveni križ. -Ovoga je puta kombi Crvenog križa bio je pun namirnica, a nadamo se da će tako biti i ubuduće jer planiramo prikupljati pomoć i dalje, ovisno o potrebama koje Crveni križ iskaže – kažu “bogumilci”.

Uz “bogumilce” dio materijalne humanitarne pomoći za raseljeno stanovništvo iz Ukrajine prikupili su i učenici i nastavnici Osnovne škole Samobor.

Našoj akciji prikupljanja materijalne humanitarne pomoći u ovu svrhu priključili su se i učenici gimnazije Antuna Gustava Matoša iz Samobora.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).