Samobor – Jaska 6:2

Tradicionalni sportski susret dobrovoljnih darivatelja krvi gradskih društava Crvenog križa Samobora i Jastrebarskog održan je jučer u Sportskoj dvorani Bogumila Tonija. Malonogometni ogled dviju momčadi na parketu završio je rezultatom 6:2 za nas kao domaćine, a prigodno druženje nakon susreta bilo je ravnopravno.

Riječ je o tradicionalnom godišnjem okupljanju ovih sportsko-humanitarnih družina, za Samoborski fašnik u Samoboru, a za Dane vina u Jaski. Ovogodišnji susret u Samoboru potpomogla je tvrtka Samoborka.

Prije utakmice uspjeh na sportskom i humanitarnom planu okupljenima su poželjeli predsjednici društava, samoborski Edi Kirschenheuter i jaskanski Petar Bereček, u društvu ravnateljica dviju organizacija, Anice Francetić Kufrin (Samobor) i Dunje Vlašić (Jastrebarsko).Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).