Složna Hiža Crvenog križa

U našem društvenom centru u ulici Ilirskog pokreta 2, održan je u petak, 28. siječnja 3. partnerski sastanak EU projekta “Hiža Crvenog križa”. Na sastanku su sudjelovali predstavnici partnera i provoditelji projekta.
Ravnateljica našeg društva Anica Francetić Kufrin govorila je o tijeku realizacije projekta i dosad postignutim ciljevima, a oni su osnivanje i uređenje društvenog centra za korisnike, neovisno o dobnoj skupini, organizacija brojnih aktivnosti kao što su izrada tradicionalnog Samoborskog kraluša, književni susreti, nordijsko hodanje, kulinarske radionice i slično. U sklopu ovog projekta provode se i aktivnosti uključivanja korisnika socijalnih transfera i organizacija društveno korisnih radova na području Samobora.
Predstavnik Grada Samobora, zamjenik gradonačelnice Petar Burić, naglasio je važnost projekta za ovo područje jer utječe na povećanje kvalitete života naših građana preko njihovog sudjelovanja u aktivnostima “Hiže Crvenog križa“.


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).