Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Naše Gradsko društvo osiguralo je i proteklih dana podijelilo 524 blagdanska paketa potrebitim građanima na području Samobora, Svete Nedelje i Stupnika. U Samoboru je pakete dobilo 320 korisnika, u Svetoj Nedelji 190, a u Stupniku 14. U podjeli paketa sudjelovali su djelatnici i volonteri Društva, predstavnici gradskih uprava Samobora i Svete Nedelje te Općine Stupnik koji su financijski pomogli nabavu paketa te predsjednici i članovi vijeća mnogih mjesnih odbora koji su pomogli pakete razvesti po terenu.

Zahvaljujemo i Udruzi umirovljenika grada Samobora, Udruzi sindikata umirovljenika Hrvatske – Samobor i Udruzi branitelja 151. samoborske brigade na pomoći prilikom podjele paketa svojim korisnicima. -Nadamo se da smo ovim simboličnim paketima uljepšali blagdanske dane samoborskim obiteljima – rekla je naša ravnateljica Anica Francetić Kufrin.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).