Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Danas smo Osnovnoj školi Mihaela Šiloboda iz Svetog Martina pod Okićem donirali defibrilator. Novčana vrijednost mu je 12 tisuća kuna, što uključuje pet tisuća kuna koliko nam je pripalo uz ovogodišnju Nagradu Grada Samobora i sedam tisuća kuna koliko smo još pridodali iz svojih redovitih prihoda.

Ravnatelju škole Goranu Lesjaku defibrilator su uručili naša ravnateljica i predsjednik Anica Francetić Kufrin i Edi Kirschenheuter te direktor tvrtke Stiv Med iz Zagreba Hrvoje Vukelić, naš sugrađanin koji je i inače naš volonter i donator.

Defibrilator bi trebao biti postavljen na ulazu u školu kako bi ga u slučaju potrebe mogli koristiti i mještani Svetog Martina pod Okićem, ali i svih okolnih naselja, Podgrađa Podokićkog, Klaka, Falašćaka, Konšćice i Galgova. Za sve djelatnike škole i predstavnike mjesnih odbora organizirat ćemo edukaciju u rukovanju defibrilatorom.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).