Samoborke i Samoborci darovali 153 doze krvi

Jučer i prekjučer krv se dragovoljno prikupljala u našim prostorijama u Ulici Ilirskog pokreta u Samoboru. U oba dana, ponedjeljak i utorak, 2. i 3. studenog, akciji se ukupno odazvalo 177 darivatelja krvi, 141 muškarac i 36 žena, a prikupljene su 153 doze. U akciji je po prvi put sudjelovalo i troje novih darivatelja, jedan muškarac i dvije žene.

Nakon ove velike gradske akcije za ovaj mjesec najavljujemo i jednu manju, u utorak, 9. studenog, od 17 do 19 sati u Društvenom domu u Galgovu. To će biti treća, a ujedno i posljednja ovogodišnja akcija u tom mjesnom odboru.

Dan poslije, u srijedu, 10. studenog, u Centru za mlade Bunkeru, okupit ćemo darivatelje krvi koji su ove godine zaokružili broj svojih darivanja na takozvano jubilarno darivanje i tamo im, na svečanosti koja će početi u 19 sati, podijeliti zahvalnice.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).