Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

U okviru proslave Dana grada Samobora, njegovog 779. rođendana, jučer, u subotu, 16. listopada, održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Samobora na kojoj je jedno od gradskih priznanja, Nagrada grada za jednogodišnja dostignuća u protekloj godini, pripala našem Gradskom društvu za cjelokupan dopirnos u pružanju pomoći našim sugrađanima u pandemiji koronavirusa i kod potresa koji su pogodili našu zemlju.

Nagradu je iz ruku gradonačelnice Samobora Petre Škrobot i predsjednice Gradskog vijeća Irene Franceković, a u nazočnosti predsjednika države Zorana Milanovića, primila ravnateljica Društva, Anica Francetić Kufrin.

Svečanosti su nazočili i naš predsjednik Edi Kirschenheuter i potpredsjednica Martina Štefković.

Ova nagrada u prvom je redu priznanje svim našim vrijednim volonterima koji su dali sve od sebe kako bi u vremenima potpunog zatvaranja i nedstupnosti mnogih usluga za zadovoljenje ljudskih potreba, uskočili i pomagali svim našim stanovnicima u potrebi, a ponajprije starijima i samačkim domaćinstvima.



Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).