Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Gradsko društvo Crvenog križa Samobor izvoditelj je dijela aktivnosti projekta “Svi za pamćenje – SPAM”, vrijednog 1.421.954,69 HRK  sa 100% sufinanciranjem iz Europskog socijalnog fonda. Prijavitelj projekta SPAM je Grad Zagreb uz sljedeće partnere: Psihijatrijska bolnica „Sveti Ivan“, Klinika za psihijatriju Vrapče, Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“, Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo.

Projektom Svi za pamćenje nastoji se pružiti podrška oboljelima od Alzheimerove bolesti i drugih oblika demencije pružanjem dviju novih socijalnih usluga na području Grada Zagreba, i to uspostave popodnevnog boravka za oboljele od Alzheimerove bolesti i drugih demencija, radnim danom i subotom, kao i uspostave mobilnog tima za prijevoz do boravka i podršku u svakodnevnim aktivnostima. U okviru Projekta provodit će se i edukacije za njegovatelje.

Projekt se provodi od 22. rujna 2020. do 22. rujna 2022. godine.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.