Pomoć umirovljenicima pri online popisu stanovništva

U sklopu našeg EU projekta “Gero centar Crvenog križa Samobor” želimo svim našim umirovljenicima olakšati upis u online popis stanovništva, pa ćemo im biti na raspolaganju svaki radni dan od sutra, četvrtka, 16. rujna, pa do subote, 25. rujna u vremenu od 9 do 13 sati ili prema dogovoru na adresi Ulica Ilirskog pokreta 2, Samobor.

Online popis stanovništva provodi se preko portala e-građani, a za pristup portalu potreban je m-token, token, osobna iskaznica s PINom ili certifikat koji se podiže u FINI. Svim zainteresiranima koji ne posjeduju ništa od ovoga, pružit ćemo pomoć oko prikupljanja potrebnih podataka.

Umirovljenici svoj dolazak moraju najaviti na broj telefona 65 46 638 i sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i odrezak mirovine koji je dokaz o sudjelovanju na aktivnostima poludnevnog boravka projekta “Gero centar Crvenog križa Samobor”.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).