Dobra spremnost na nacionalnoj vježbi

Od četvrtka, 9., pa do nedjelje, 12. rujna sudjelovali smo u Jastrebarskom, na prostoru Logističkog centra Ravnateljstva Civilne zaštite, na nacionalnoj vježbi 16 župnaijskih intereventnih timova Hrvatskog Crvenog križa. Na vježbi je ustrojeno šatorsko naselje u kojem su naši članovi čak i spavali, a probudio ih je i “potres”.

Sve sudionike vježbe na početku je pozdravio voditelj Kriznog stožera Hrvatskog Crvenog križa i izvršni predsjednik Robert Markt, a obratio im se i ravnatelj Civilne zaštite RH Damir Trut.

Cilj vježbe bila je priprema svih članova interventnih timova na kvalitetan odgovor na krizne situacije te izgradnju samodostatnosti svakog pojedinca, ali i tima u cjelini. Pokazali smo dobru spremnost, a istu razinu ćemo održati redovitim ponavljanjem znanja.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).