Jučer se 59-ero djece iz Samobora, Svete Nedelje i Stupnika vratilo s besplatnog sedmodnevnog ljetovanja u Novom Vinodolskom u našoj organizaciji. Puni novih znanja, s brojnim novim prijateljstvima, ali i pomalo tužni što je kraj brzo došao, razveselili su se svojim članovima obitelji koji su ih dočekali u Svetoj Nedelji i Samoboru.

Od ponedjeljka do ponedjeljka, 5. do 12. srpnja, puno se toga događalo u odmaralištu Crvenog križa grada Zagreba gdje su mališani bili smješteni. Već nakon dolaska u vilu Rustica i smještaja u sobe, svi su jedva dočekali prvi kupanac nakon kojeg su prošetali gradom, igrali se u parku, a navečer i zaplesali.

Na plaži su gotovo svakodnevno bili glavna atrakcija, a najviše onaj dan kad su i prolaznici uživali u njihovim skokovima u vodu dostojnim olimpijade. Plivači su imali organizirane igre u vodi, a neplivači su vrijedno vježbali uz stručnu pomoć, pa ih se većina kući vratila nakon što je proplivala.

Između dva ili tri kupanja igrala se odbojka i trenirao badminton za natjecanje. Lopte su ponekad završavale i u moru, ali su se uvijek našli dobrovoljci spremni na skok u vodu.

Atrakcija proteklih dana za sve sudionike ljetovanja u Novom Vinodolskom bila je i vožnja vlakićem, ali najvažnije od svega dobra cjelotjedna zabava.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).