Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika
Završena je treća ovogodišnja dvodnevna akcija prikupljanja krvi koju smo organizirali jučer i prekjučer na samoborskom autobusnom kolodvoru. Rezultat akcije je 181 nova bočica krvi koja će nekome zasigurno spasiti život. I odaziv dobrovoljnih darivatelja i rezultat akcije na tragu su s prethodnima i u skladu s očekivanim. Ovoj akciji u oba dana pristupila su 204 darivatelja, 159 muškaraca i 45 žena među kojima i tri nove darivateljice.
Sljedeća dvodnevna akcija prikupljanja krvi u Samoboru bit će priređena nakon Uskrsa, u utorak i srijedu, 6. i 7. travnja u našem novom preuređenom prostoru u Ulici Ilirskog pokreta 2, u bivšem mikrodomu gdje će se i ubuduće održavati ove velike akcije prikupljanja krvi.
U ožujku ćemo organizirati još dvije akcije, prvu već dolazećeg utorka, 9. ožujka od 17 do 19 sati u Društvenom domu u Galgovu, a drugu u petak, 12. ožujka između 13 i 18 sati u Sportskom centru Sveta Nedelja.


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića.