U okviru projekta “Hiža Crvenog križa” bili smo vrlo aktivni u veljači, onoliko koliko su nam to epidemiološke mjere dopuštale. Organizirali smo više besplatnih radionica, nordijskog godanja,  izrade tradicionalnog samoborskog nakita kraluša te izrade ukrasa za Uskrs, od vjenčića do pisanica.

U tom radu došlo je i do interakcije s projektom “Gero centar Crvenog križa” pa su u Ulici Ilirskog pokreta, u prostoru društvenog centra za sve uzraste, naši umirovljenici zaplesali valcer, a prostor za to pripremili su im korisnici projekta “Hiža Crvenog križa”, budući su oba projekta namijenjena široj populaciji.

Nastavit ćemo i dalje s održavanjem različitih kreativnih i edukativnih radionica, ali i radionica kojima se promiče zdrav i aktivan život te aktivna uključenost u zajednicu. Kontaktirajte nas, sudjelujte u aktivnostima i razvoju novih programa i prijavite se  na kontakte navedene na plakatu.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).