Nakon šest uzastopnih dana volontiranja u Petrinji s volonterima iz cijele Hrvatske, još jedan tim našeg društva, prihvativši izazov, stekao je novo iskustvo ispunjeno emocijama od tuge i jada, pa sve do neopisive sreće i suza radosnica.
-Na sam pogled naše bake Zorke, kojoj je najveća želja bila dobiti nove gumene čizme, vidi se sreća u njezinim očima. Ljudi koji neizmjerno zahvaljuju na obrocima, odjeći, higijeni… trebat će nas i dalje – poručuju naši volonteri dodajući: Topla riječ, osmijeh, darivanje stvari i namirnica potrebitima “plaćaju” se osmijehom, koji je neprocjenjiv, i zahvalom.
Volonterima na terenu ni jedna kuna ne može zamijeniti taj osmijeh kroz suzne oči, a na kraju posla osjećaj ispunjenog srca je, kažu, savršen.


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).