Skupa gradimo Hižu

S ponosom predstavljamo još jedan projekt financiran iz Europskog socijalnog fonda pod nazivom “Hiža Crvenog križa”!
Ovaj projekt vrijedan je gotovo dva milijuna kuna i trajat će dvije godine, a razvit će društveni centar revitalizacijom prostora u javnom vlasništvu koji će sa svojim radom nastaviti i nakon završetka projekta. Projektom su predviđene brojne radionice, kreativne poput “Do it yourself”, preventivne poput zdravstvenih radionica, nordijsko hodanje, edukacije za članove interventnih timova, prva pomoć i slično. Gotovo svakodnevno održavat će se i opuštenije aktivnosti, poput druženja uz društvene igre, tematska predavanja i slično.
Aktivnosti ovog projekta namijenjene su svim dobnim skupinama i svatko će u našoj Hiži pronaći nešto za sebe. Za sve informacije možete nam se obratiti telefonom, e-mailom ili putem društvenih mreža, a za raspored događanja pratite našu Facebook stranicu.
Kad vam kažemo da ćemo sutra, u utorak, 19. siječnja, razgovarati o tome kako se živjelo nekada, vjerojatno ćete pomisliti “Ah, još jedna usporedba života od prije 50 godina uz poljoprivredu i današnjeg uz silnu tehnologiju…”, no nažalost, danas se susrećemo s nekim potpuno novim načinom života. Osim što želimo da mladi i stari razmijene svoja iskustva, želimo čuti i kako se razlikuju pogledi na svijet u ovo vrijeme koje nam je obilježila pandemija.
Besplatna radionica “Razgovor i razmjena iskustava za sve uzraste”, počinje u 10 sati, uživo na adresi Ilirskog pokreta 2 i putem ZOOM aplikacije.
Veselimo se ovom i budućim druženjima u “Hiži Crvenog križa”!


Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).