Danas, u utorak, 5. siječnja, iz našeg je društva na sisačko područje otišao pun šleper razne robe koja je potrebna onima koji su pogođeni potresom. Pakete pomoći 40-ak je volontera osobno raspodijelilo lokalnom stanovništvu u prihvatnim centrima u kojima su smješteni oni koji su, nažalost, ostali bez krova nad glavom kao i oni koji čekaju da dobiju potvrdu da sigurno mogu ući u svoje kuće.

Zahvaljujemo svim svojim volonterima koji su danas pomagali pri utovaru i istovaru robe, kao i tvrtkama koje su uskočile s viličarom, paletama, folijama i paletarima.

U skladu s dnevno iskazanim potrebama na terenu, danas je i jedna naša manja ekipa krenula put Siska sa 700 kilograma potrepština prikupljenih donacijama. Sutra, u srijedu, 6. siječnja, na put se sprema druga ekipa s novom pošiljkom stvari koje su trenutačno potrebne postradalima.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).