Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Zavod za transfuzijsku medicinu iz Petrove 3 u Zagrebu trenutačno je pod velikim pritiskom i zasad ne organizira izvanredne akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Naše Gradsko društvo stavilo mu se na raspolaganje i bude li potrebe i mogućnosti, organizirat će izvanrednu akciju u Samoboru.

Redovita akcija održat će se već sljedeći tjedan na Autobusnom kolodvoru u Samoboru. U odnosu na dosadašnji način prikupljanja krvi, a to je bilo svakog prvog utorka u mjesecu, u 2021. godini krv će se u Samoboru prikupljati dvodnevnom akcijom, prvog ponedjeljka i prvog utorka u mjesecu.

Tako će u prvom mjesecu nove godine akcija biti organizirana u ponedjeljak, 4. siječnja, od 9.30 do 17.30 te u utorak, 5. siječnja, od 12 do 18 sati na Autobusnom kolodvoru.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).