Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Interventni tim našeg samoborskog Crvenog križa krenuo je prema Petrinji kojoj je trenutačno potrebna pomoć u ljudstvu u rješavanju posljedica današnjeg snažnog potresa. Dio smo interventnog tima Crvenog križa Zagrebačke županije. I drugi timovi Crvenog križa iz naše Županije u stanju su pripravnosti i čekaju konkretne informacije o potrebama. 

Hrvatski Crveni križ osigurao je za stradale u potresu na području Petrinje i Siska potrebnu materijalnu pomoć u hrani, higijeni, obući, odjeći, jaknama i dekama, pa zasad nije potrebno u naš Crveni križ u Krležinoj 5 donositi tu vrstu artikala i predmeta.

Ako želite volontirati javite nam se preko naše Facebook stranice, na e-mail crveni.kriz.samobor@zg.t-com.hr ili između 7.30 i 15.30 na 33 61 681, pa ćemo vas obavijestiti o tome što je potrebno kad i sami dobijemo točnije informacije o potrebama.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).