Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Započeli smo s provedbom projekta pod nazivom „Gero centar Crvenog križa Samobor“. Projekt će se provoditi sve do listopada 2023. godine i financiran je s 85 posto iz Europskog socijalnog fonda i s 15 posto iz državnog proračuna. Ukupna vrijednost ovog projekta je 1.678.178,74 kune.

Svrha projekta je povećanje kvalitete života i socijalne uključenosti umirovljenika, a provodit će se besplatni programi koji omogućuju zdravo i aktivno starenje.

Ovim putem pozivamo sve umirovljenike da se pridruže radionicama organiziranim u sklopu projekta, kao što su npr. zdravstvene radionice, radionice nordijskog hodanja, kulinarske radionice, radionice izrade Samoborskog kraluša i još mnoge druge zanimljive aktivnosti.

Projektne aktivnosti namijenjene su umirovljenicima koji za sva pitanja mogu nas kontaktirati na brojeve telefona 33 61 681 i 65 46 683.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).