Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Radove na nekadašnjem našem Mikrodomu danas su obišli zamjenica gradonačelnika Sanja Horvat Iveković, resorni pročelnik Marinko Džepina te naša ravnateljica Anica Francetić Kufrin. Podsjetimo, krajem 2019. godine, na zajednički poticaj Grada Samobora i samoborskog Crvenog križa započelo je uređenje gradskog prostora u Ulici Ilirskog pokreta 2 u Samoboru koji je prije djelovao kao Mikrodom Crvenog križa.

Prostor se tako sada preuređuje za potrebe otvaranja prve socijalne samoposluge u Samoboru, provođenja naših redovitih mjesečnih akcija darivanja krvi, rada našeg Kluba mladih, ali i otvaranja mogućnosti poludnevnog boravka starijih osoba u njemu. Projekt je prijavljen na natječaj Europske unije i bude li odobren, trebao bi biti financiran iz europskih fondova.

Grad je dosad u ovu obnovu uložio 600 tisuća kuna, a Crveni križ oko 100 tisuća kuna.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).