Gradsko društvo Crvenog križa Samobor

+385(1) 3361 681
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 7.30 – 15.30
Djeluje na području Samobora,
Svete Nedelje i Stupnika

Nakon Bregane, naš Crveni križ organizira još jedan besplatni mamografski pregled za žene u dobi od 40 do 49 godina, ovaj put u Društvenom domu u Strmcu. Pregled će se obavljati u ponedjeljak, 6. srpnja, između 14 i 17 sati. Obavezna je rezervacija termina na telefon 33 61 681, radnim danom od 8 do 14 sati, do popune termina.

Uz mamografski pregled na istom mjestu i u isto vrijeme također organiziramo besplatno zdravstveno savjetovalište s liječnikom i medicinskom sestrom. U sklopu savjetovališta mjerit će se tlak, razina šećera u krvi i indeks tjelesne mase.

U 15 sati moći će se prisustvovati predavanju na temu važnosti ranog otkrivanja raka dojke kao i edukaciji o samopregledu dojki.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).