Hrvatski Crveni križ preko svojih društava ostvaruje uspješnu suradnju s trgovinama Kaufland u akciji “Vaš dar za pravu stvar”. No, Kaufland svoj društveni angažman iskazuje i u hrvatskim školama na način da svaki tjedan donira razno voće i povrće za užinu naših školaraca. Budući sa su zbog trenutne pandemije škole zatvorene, samoborski Kaufland je našem Gradskom društvu donirao jabuke i salatu koje smo neposredno prije Uskrsa podijelili korisnicima na terenu.

Benzinska postaja Mitea iz Samobora donirala nam je, pak, dvije tisuće kuna čime su dokupljene određene količine brašna, ulja, šećera i mlijeka koji su također podijeljeni našim najpotrebitijim sugrađanima.

Zahvaljujemo svim pojedincima i društvima koji u ovim trenucima prepoznaju našu ulogu i humanost te pomažu nama kako bismo mi pomogli drugima.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).