Vrijedni su i ovoga tjedna bili dobrovoljni darivatelji krvi koji su se u utorak, 3. veljače, odazvali trećoj ovogodišnjoj veklikoj gradskoj akciji prikupljanja te životno važne tekućine, pa ih se na Autobusnom kolodvoru u Samoboru našlo čak 177, od kojih je njih 147 i darovalo krv.

Uz ovu akciju naš Crveni križ ovaj mjesec priređuje još dvije i sve su iz redovitog godišnjeg plana i programa – kaže ravnateljica Anica Francetić Kufrin.

Tako će se već u ponedjeljak, 9. ožujka, u Društvenom domu Galgovo održati manja, ali ne i manje vrijedna akcija prikupljanja krvi u vremenu od 17 do 19 sati.

Dobrovoljni darivatelji krvi imat će priliku odazvati se sljedeći tjedan još jednoj akciji, ovaj put u Sportskom centru Sveta Nedelja, u petak, 13. ožujka od 13 do 18 sati.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).