Volonteri našeg Gradskog društva Crvenog križa Samobora jučer su obilježili Međunarodni dan volontera, za njih i dan humanosti i nesebičnosti, i to prigodnim druženjem te mini humanitarnom akcijom u kojoj su obišli osobe u potrebi koje su razveselili malim blagdanskim darivanjem.

Sutra, u subotu, 7. prosinca, ponovno ćemo na štandu na Trgu kralja Tomislava prodavati dječje likovne radove nastale u Ljetnom kampu Crvenog križa u Selcu, a sve u sklopu akcije Solidarnost na djelu 2019. Uz te dječje uratke, građani će moći kupiti i novčani bon u vrijednosti od 5 kuna, a sav prihod od ove akcije usmjeren je za novo ljetovanje djece slabijeg socijalnog statusa u sljedećoj, 2020. godini. Naš štand bit će otvoren od 9 do 12 sati.

Uz ovu akciju, kao i lani u adventu, priredit ćemo sutra, u subotu, 7. prosinca, i svojevrsni “buvljak” na trgu kod glavne gradske pošte s ponudom raznih odjevnih predmeta. “Buvljak” će biti otvoren u prijepodnevnim satima.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).