Samoborska, Svetonedeljska i Stupnička djeca, koja uz potporu gradova Samobora i Svete Nedelje te Općine Stupnik, a u našoj organizaciji i u dogovoru s osnovnim školama, ljetuju u Selcu, spremaju se na polazak put mora u nedjelju, 1. srpnja. Kreće se u 10 sati ispred prostorija Crvenog križa u Krležinoj 5 u Samoboru.

U kampu Crvenog križa grada Zaprešića, njih 35, uz pratnju i stručni nadzor, boravit će 8 dana, do nedjelje, 8. srpnja. Najviše vremena provest će na plaži i u vodenim zanimacijama, a zanimljive, rekreativne i edukativne aktivnosti očekuju ih i na sportskim terenima te u dvorani kampa.

Želimo im lijepo vrijeme i veselo i vedro raspoloženje, a na fotografijama se vidi kako im je bilo prijašnjih godina.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).