Dio jučerašnjeg Sajma mogućnosti u Samoboru bila je i naša ekipa, s 30-ak učenika koji su uz pomoć liječnika, prim. dr. Slavka Lovasića i dr. Ivice Cvetkovića, prezentirali pružanje prve pomoći. mali interventni tim pokazao je četvrtašima i šestašima samoborskih osnovnih škola kako se podiže šator.

Sajam su organizirali Grad Samobor u suradnji s Policijskom postajom Samobor i Vijećem za prevenciju Grada Samobora, a na vanjskim sportskim terenima uz Sportsku dvoranu Samoboru okupilo se oko 700 učenika četvrtih i šestih razreda osnovnih škola. kojima su se kroz igru, zabavu i natjecanja predstavile razne samoborske udruge, institucije, ustanove i zajednice kako bi im pokazale kakve sve mogućnosti u našem gradu postoje za izvannastavne aktivnosti.

 

 Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).