Svečanom sjednicom Gradskog vijeća Svete Nedelje započela je danas poslijepodne višednevna proslava Dana grada Svete Nedelje. Kao i uvijek na ovakvim sjednicama, nagrađuju se zaslužni pojedinci i kolektivi, pa su se među njima našli i naši dobrovoljni darivatelji krvi.

Pohvalnice Grada Svete Nedelje u sportskoj dvorani osnovne škole Vladimira Deščaka zavrijedila su njih petorica, Slavo Radočaj za 126 puta darovanu krv, Jablanko Herceg za 125 darivanja, Ivan Antolković za 77 puta poklonjenu krv, Vilim Kralj za 76 te Mladen Franković za 75 darivanja.pohvalnice su im uručili svetonedeljski gradonačelnik Dario Zurovec i predsjednik Gradskog vijeća Svete Nedelje Matej Vrdoljak.

Čestitamo i vjerujemo da će im ovo biti još jedan mali poticaj da još dugo ostanu uz nas i u odazivu na dolazeće akcije prikupljanja krvi.Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).